• Evenemang idag
18-15
Jan-Feb 2018
Leklust Västerås Västerås

Warhammer 40.000-Liga

Då var det dags igen för liga hos Leklust Västerås, arrangerat utav Lings Spektakel. 5 veckor av krigsmys på 1200 poäng från början till slut där 16 kämpar kan slåss återigen om att bli både vinnare för säsongen och Årets Champion i ligorna 2018.

Ligans startdatum är 18 januari och finalveckan är den 15 februari.

Ligan kostar 500 kronor per deltagare, alternativt 300 kronor utifall man är aktiv medlem i Klubb Spektakel.

Sista anmälningstid är 18.00 den 18 januari.

Vad som gäller för ligan:
- Handskrivna armélistor lämnas in dag 1 man är med och krigar.
- Max 2 Detachments per armé.
- 1200 poäng på arméerna, samt samma lista, genom hela ligan.
- Målarkrav på 3 färger, minimum. "Kärlek", som vi kallar det.
- Matched Play är varianten av reglerna vi spelar efter i enlighet med regelboken för Warhammer 40,000.
- Samtliga deltagare skall ha med sig den Codex, eller de Codexar, i fysisk eller digital form från GW själva, alternativt Forge World, vilka skall täcka ALLT man spelar med.

OBS!!! Nästa liga kommer det vara krav på fysiska kopior av samtliga Codexar man behöver för sin armé, men denna säsong är även digitala okej.

- Lords of War är okej denna säsong!
- Två pass, precis som tidigare. Ena mellan 19.00-21.00 och det andra 21.30-23.30, där information om vilket pass man spelar kommer ut senast söndagen innan, med undantag för första veckan där pairings sker beroende på vilka som anmält sig. Sedvanligt kan man önska tidigt eller sent pass, men om båda spelare önskar olika så slumpas det som vanligt.
- Ligans Missions får man om man kontaktar arrangör, alternativt att man går med i gruppen 40K - Västerås, där dokumentet för missions ligger under fliken "Filer".

Vinster i ligan presenteras i kommentarerna för evenemangen, vilka man sedan får plocka av beroende på placering i enlighet med kategorierna för att vinna pris nedan:
- 1:a med poäng
- Bästa Spelaren
- 2:a med poäng
- Näst Bästa Spelaren
- 3:a med poäng
- Bästa Klubbmedlemmen

De "Bästa Spelarna" röstar samtliga deltagare på vid ligans slut, och både den med högst antal röster, samt den med näst mest röster vinner pris.

"Bästa Klubbmedlemmen" är den som kommer till ligan VARJE vecka med logo för den klubb, eller förening, man tillhör och representerar, samt tillhör den klubb som under hela ligan samlat mest poäng tillsammans med samtliga medlemmar, så glöm inte att anmäla klubbtillhörighet vid ligans början.

Vi önskar även utlysa att finalveckan tar längre tid än de övriga då det sker prisutdelning så fort matcherna, omröstningarna och Final Standings är klara.

Har ni frågor angående ligan vänder ni er till Lings Spektakel för svar.

Lycka till och mycket nöje allesammans!

Mer nöjen på Leklust Västerås
Torsdag 29 Mars 2018
I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Warhammer 40.000-Liga, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars