• Evenemang idag
Torsdag
11
Januari 2018
Outdoorexperten Västerås

Bildspelsturné: Högalpina Vandringar

Välkommen att inspireras av Johan Sundbergs bildspelsturné som tar oss genom storslagna vyer, vacker bergsnatur och slingrande stigar! Föreläsningen riktar sig till dig som är nyfiken på högalpina vandringar och syftar till att inspirera, utbilda och ge användbara tips. Du får till exempel svar på vilka förberedelser som krävs och hur man tänker praktiskt när det kommer till utrustning.

Johan Sundberg är International Mountainleader och har mångårig erfarenhet som verksam guide i Alperna. I år ligger föreläsningens fokus på högalpina vandringar kring Mont Blanc och Matterhorn.

Datum: 11 januari 2018
Tid: 18.30
Plats: Outdoorexperten, Glasvingegatan 2, Västerås (Hälla)

Föreläsningen är gratis för alla som vill delta. Anmäld dig genom att tacka JA på Facebook eventet eller på http://www.pathfindertravels.se/bildspelsturne-matterhorn-mtblanc/

I siffror

42 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

45 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Outdoorexperten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bildspelsturné: Högalpina Vandringar, Outdoorexperten

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars