• Evenemang idag
Torsdag
29
Mars 2018
Leklust Västerås Västerås

Målartävling i Warhammer

Då var det dags igen för en målartävling hos oss på Leklust Västerås! Den här vändan kör vi hela tre månader på tid för själva målandet.

Inträdet i tävlingen är precis som förra vändan att man köper den modell, eller de modeller, från Warhammer Age of Sigmar eller Warhammer 40,000, som man önskar tävla med hos någon gång under tävlingsperioden. Dvs, både köpas och tävlas med hos Leklust Västerås. Dessa bidrag bygger och målar man dock sedan vart man än behagar, för att därefter ta med dessa till finaldagen i enlighet med nedan.

Finalen utspelar sig sedan torsdagen den 29 mars under vår spelkväll i butiken. Lämna in modellerna tillsammans med kvittot på erat köp av modellen/modellerna i fråga för bedömning mellan 18.00 och 19.00. Därefter får ALLA besökare rösta på de bidrag de tycker är vackrast fram till och med 21.00. Därefter räknas rösterna och vinnare koras!

För att vara med i finalen, och därmed kunna tävla, samt vinna priser, så måste man alltså ha med kvittot för köpet av sitt bidrag, vilket är en modell, alternativt modeller i ett paket som alltså införskaffas hos Leklust Västerås någon gång under tävlingsperioden.

När ni köper modellen/modellerna registrerar ni er med ert bidrag i kassan, och tävlingsperioden är mellan 1 januari och 29 mars.

Vinster i tävlingen:
- Presentkort till 1:an på 300 kronor.
- Presentkort till 2:an på 200 kronor.
- Presentkort till 3:an på 100 kronor.
- En "Fine Detail Brush" till slumpmässig deltagare i tävlingen.
- "Green Stuff" till den med "Best Conversion".

Har man vidare frågor kring tävlingen kan man antingen ställa dem i kommentarerna nedan, alternativt direkt till Lings Spektakel, som är arrangör.

På bilden ser ni bidrag från förra tävlingen.

Lycka till allesammans!

I siffror

125 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Målartävling i Warhammer, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni