• Evenemang idag
Tisdag
9
Januari 2018
Leklust Västerås Västerås

Spelkväll & Grand Opening: Leklust

Välkomna till vår veckovisa spelkväll där vi bland annat har spel i Pokémon, Magic: The Gathering, X-Wing, samt diverse bräd- & sällskapsspel för både nybörjare och gamla rävar. Alla tänkbara sorters tävlingar och busigheter kan även förekomma... Läs vidare för att veta mer!

GRAND OPENING! Leklust Västerås öppnar dagen till ära sitt alldeles egna Pokémon Center. Här skall ni finna det mesta som har med Pokémon att göra, så som kortspelet, människor att byta grejer- och att spela med, merchandise, samt konstant hjälp av vår kunniga personal vid behov.

Extra fokus blir det på hur man bygger sina Pokémonlekar i samlarkortspelet, samt hur man kommer igång med grunderna i just själva spelet. Perfekt för både stora och små som är nyfikna!

Just denna vecka så finns det även lite extra promogrejer, samt kort, på Pokémon-fronten vi delar ut till våra besökare, och dessa gäller så långt lagret räcker.

På X-Wing-fronten finns det ett par bord uppe dagen till ära där det är Fly Casual som gäller, och som vanligt både fräsiga, och exklusiva, alternate art cards som delas ut till de som kommer och provar på detta fantastiska figurspel för första gången. Gäller så länge lagret räcker även här.

Sedan på Magic: The Gathering-fronten så är det varmt välkommet att spela vilket format man än vill i butiken, så som Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders, Legacy, osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet.

Vill man som sällskap spela booster drafts i just Magic: The Gathering så har vi möjlighet att arrangera sådana åt er till förmånliga priser. Senast 18.45 måste man ha anmält sig och registrerat sin närvaro på plats, samt vara redo att spela, om så är fallet!

Vi har även månadsvisa demon av spel som man kan prova varje vecka under aktuell månad. Bilder på aktuella spel kommer i kommentarerna nedan, och dessa kan man närsomhelst norpa i kassan samt slå sig ned med vid något fritt bord för att prova på.

Alla är även välkomna att ta med sina egna spel till oss och spela dem med våra andra besökare i mån av plats, där våra organiserade tävlingar och event har första tjing.

Det finns även spel, tillbehör, dricka & snacks att köpa hela kvällen, men i övrigt så kostar dessa evenemang ingenting för besökarna.

Varmt välkomna allesammans :)

Mer nöjen på Leklust Västerås
Torsdag 29 Mars 2018
I siffror

42 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spelkväll & Grand Opening: Leklust, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars