• Evenemang idag
Lördag
23
December 2017
Leklust Västerås Västerås

Uppesittarkväll

Välkomna till Leklust Västerås uppesittarkväll; En mysig tillställning efter att butiken har stängt för alla spelglada där vi är i butiken, byter klappar, fikar och spelar en hel del spel tillsammans med varandra.

Ett par tävlingar där man kan vinna lite smått & gott, ett större Warhammer 40,000-slag att titta på och lära sig utav, högar med bräd- & sällskapsspel att spela hela kvällen, helt kostnadsfritt alltihop.

Julklappsbytet – Var med på Leklust Västerås julklappsbyte som sker 23.00 på kvällen. Kom med- eller köp & skapa en julklapp på plats. Julklappen skall kosta 100 kronor, ge och ta någon tjuga, samt vara något i linje med vad man kan finna hos Leklust. Vid själva julklappsbytet leker vi lite och ser till att alla som deltar får varsin julklapp. Därefter står det fritt att byta sins emellan.

Och på plats har vi julfika, glögg, godis och läsk att köpa, om man så önskar.

Välkomna önskar Leklust Västerås

Mer nöjen på Leklust Västerås
Torsdag 29 Mars 2018
I siffror

51 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Uppesittarkväll, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars