• Evenemang idag
Torsdag
5
April 2018
Västerås Konserthus Västerås

Plura: En Man Av Hjärtat

"En man av hjärtat” är en 2,5 timmar lång föreställning med massor av musik samt mellansnack med personliga, ingående och hittills hemliga berättelser kring låtarna. Manuset skrivs av Plura och för regi står Hugo Hansén.

Föreställningen ”En man av hjärtat” har rosats i media och är som Pura beskriver ”en resa genom mitt liv och de platser jag befunnit mig på”. Utöver en personlig berättelse om Pluras liv innehåller föreställningen musik från Eldkvarns gedigna katalog samt nyskrivna låtar. Plura ackompanjeras av ett nytt band där sonen Axel Jonsson Stridbeck agerar kapellmästare. Dessutom är Mauro Scocco med som en ciceron via en inspelad röst där han agerar gondoljär genom föreställningen.

”En man av hjärtat” har spelats på Scalateatern i Stockholm sedan början av oktober 2017.
”Plura – en man av hjärtat” är en jättebra föreställning. Rolig, mänsklig, mörk” skrev DN efter premiären. Nu åker Plura ut på turné med föreställningen och kommer till Västerås Konserthus den 5 april 2018.

Västerås Konserthus, Stora salen
Torsdag 5 april kl 19.00
Pris: 595 kr
Arrangör: Västmanlandsmusiken

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Plura: En Man Av Hjärtat, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni