Onsdag
2
Maj 2018
Västerås Konserthus Västerås

Dreamers' Circus

Lillördag mitt i veckan i Västerås Konserthus! Vi öppnar kl 17.30. Konserten startar kl 19.00 i Foajén. Om du vill så bokar du bord och äter en bit mat innan och kanske passar på att delta i någon av kvällens Prova-på-aktivitet. Du behåller din plats vid bordet när konserten börjar.
Restaurangen serverar buffé eller mingeltallrik anpassad till kvällens tema.
Dansk folkmusik ses mer och mer som samtida och livfull och drar till sig en stor, ny och yngre publik och den akustiska trion Dreamers’ Circus är i en av de viktigaste krafterna bakom den utvecklingen.
Trion är en unik blandning av brådmogen talang, teknisk skicklighet och djärv konstnärlig vision. De har ett unikt sound som är både modernt och något urgammalt på samma gång. Ale Carr från Sverige spelar cittra, en slags tiosträngad mandolin. De två danskarna i bandet är Nikolaj Busk (piano och
dragspel) och Rune Tonsgaard Sørensen (fiol). Tillsammans har de uppträtt över hela världen, vunnit betydelsefulla priser och utmärkelser och har mottagit ett brett erkännande.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: ca 2 tim inkl paus
Boka bord på www.vasterasnoje.se
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Tourist Center, 021-39 01 00.
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Biljetter & tider

Onsdag 2 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dreamers' Circus, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars