Tisdag
24
April 2018
Västerås Konserthus Västerås

Swedish Swing Society

25 års-jubilerande Swedish Swing Society förvaltar och utvecklar det arv som The Benny Goodman Trio på sin tid lämnade efter sig. Världsklass är ett omdöme som ofta används i både publikomdömen och i pressrecensioner. Ett faktum som vi i Västerås med största glädje ett flertal tillfällen haft goda möjligheter att instämma i. I kväll i Konserthusets foajé har vi ännu ett utsökt tillfälle att få konstatera
detta samtidigt som vi t ex intar en smaklig måltid och något gott att dricka till det. I trion ingår Antti Sarpila klarinett/piano, Ulf Johansson Werre piano/trombon/sång och Björn Sjödin trummor.
Arr: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken med stöd av Västerås stad
Längd: ca 2 tim inkl paus
Boka bord på www.vasterasnoje.se
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Tourist Center, 021-39 01 00.
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Biljetter & tider

Tisdag 24 April 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Swedish Swing Society, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars