Onsdag
11
April 2018
Västerås Konserthus Västerås

Lelo Nika Trio

Lillördag mitt i veckan i Västerås Konserthus! Vi öppnar kl 17.30. Konserten startar kl 19.00 i Foajén. Om du vill så bokar du bord och äter en bit mat innan och kanske passar på att delta i någon av kvällens Prova-på-aktivitet. Du behåller din plats vid bordet när konserten börjar.
Restaurangen serverar buffé eller mingeltallrik anpassad till kvällens tema.
En afton med romsk musik med mästermusikern Lelo Nika med trio. För många är Lelo Nika ackordeonspelaren med de snabbaste fingrarna. Särskilt för oss nordbor som kanske inte är vana vid musik där tonerna flyger fram. Denna mästermusiker lär ha sagt att ”vilken idiot som helst kan lära sig att spela fort. Det man vill bemästra är att spela fort, men snyggt och med känsla. Och det kräver ett
liv i musiken.” Om det handlar om jazz, klassiskt eller folkmusik spelar ingen roll. Det handlar om vad man kan göra med musiken, hur man kan utvecklas ihop. Lelo Nika, accordeon, Thommy Andersson, kontrabas och George Mihalache, cimbalom.
Arr: Västmanlandsmusiken
Längd: ca 2 tim inkl paus
Boka bord på www.vasterasnoje.se
Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Tourist Center, 021-39 01 00.
Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Biljetter & tider

Onsdag 11 April 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lelo Nika Trio, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari