• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Västerås Konserthus Västerås

Per Fritzell: Ska Vi Ha Chips?

Föreställningen SKA VI HA CHIPS? innehåller det mesta av det bästa med mannen som gav den blåa träningsoverallen och husvagnen ett ansikte. Showen bjuder på sång, sketcher, musik och monologer i högt tempo. Det blir hembygdsföreningens ordförande Assarsson, Truckdriving Song, italienare, och alla favoriter från Galenskaparna & After Shave’s produktioner genom åren som Macken, Stinsen Brinner och En Himla Många Program.

Galenskaparna & After Shave är en humortrupp som räknas till en av Sveriges mest framgångsrika genom tiderna. I sällskap med dom har Per hörts på Svensktoppen, och setts av miljoner på scen, bio och TV. Jesper Hugossons svängiga orkester kompar, och består av musiker från Lindesberg, Örebro och Göteborg: Jesper Hugosson (kapellmästare), Lars ”Lim” Moberg (gitarr), Anderas Lockström (bas), Magnus Lindberg (trummor) och Anna Nordell (kör).

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Per Fritzell: Ska Vi Ha Chips?, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari