• Evenemang idag
Lördag
16
December 2017
Jimmie Söderquist massage & träning Västerås

Träna För Musikhjälpen

Delta på årets viktigaste träningspass! Den 16 december vill vi att vi samlas, så många som det bara är möjligt, och tränar gemensamt för att bidra till årets insamling av Musikhjälpen 2017. I år med temat "Barn är inte till salu". Träningsnivån kommer att vara anpassad för att passa alla oavsett träningsnivå och både stora som små kan delta. Passet sker utomhus. Vi hoppas att du har möjlighet att delta - ta med dig alla du känner :)

På plats kan du skänka pengar genom vår digitala bössa, vi visar hur, eller betala med kontanter. Valfri summa över 50 kronor gäller, alla bidrag är viktiga! Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.

Har du inte möjlighet att delta på passet men vill ändå bidra i vår insamling? Skänk pengar till vår digitala bössa här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/trana-for-musikhjalpen

<3 <3 <3

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

45 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
Boenden närmast Jimmie Söderquist massage & träning natten mellan 22 och 23 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jimmie Söderquist massage & träning). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Träna För Musikhjälpen, Jimmie Söderquist massage & träning

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari