• Evenemang idag
Onsdag
28
Mars 2018
Västerås Konserthus Västerås

William Spetz

Föreställningen är av och med William Spetz där vi får följa med honom under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, flörtkriser och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015.

Efter att ha spelats totalt 43 gånger för fler än 23.000 personer är ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” tillbaka i vår igen, och onsdagen den 28 mars kommer den till Västerås Konserthus.

Svenska Dagbladet
"William Spetz är ett slags underverk” ... "William Spetz är inte rädd för känslor, och inte heller fysisk humor. Showen är på en gång sorglig och svettig. Och fylld av en fantastiskt fin närvaro"

Aftonbladet
"En imponerande föreställning"

Dagens Nyheter
"Spetzfundigt. En absolut närvaro…"

Folkbladet Umeå
"När lamporna släcks gråter delar av publiken. En skådespelare på väg i sin karriär. …bland de bättre grejerna han gjort. Hittills. "

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. William Spetz , Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj