Lördag
19
Maj 2018
Västmanlands Teater Västerås

Teater: Tyll & Bromsklossar

DraóThea är en unik teater & dansensemble för personer med måttlig till lindrig utvecklingsstörning – som stolt presenterar: Tyll & Bromsklossar

Året är 1954. Det är slut på det bekymmersfria livet med läxfria sommarkvällar, sovmorgnar, hångel i baksätet och rock ‘n’ roll. Nu börjar allvaret. Snart ringer klockan in till det sista läsåret på Siwmanska skolan. Där rektor Siw styr allt på hennes skola. Tror hon.

I vanlig ordning tycker flera elever att terminsstarten är en påfrestande dag. Några elever är nervösa, andra är väl förberedda och vissa har inte saknat skolan alls. Men det pågår något tråkigt bakom rektor Siws rygg och plötsligt är skolinspektionen på plats.

Välkomna till Siwmanska skolan!

Plats: Stora scen
Längd: ca 2 timmar inkl paus
Pris: 200 kr*
*Ungdom upp tom 25 år/pensionär/barn, 100 kr

Regi: Anna Karin Brandberg Olsson

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Tyll & Bromsklossar, Västmanlands Teater

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari