• Evenemang idag
Onsdag
29
November 2017
Leklust Västerås Västerås

Spelkväll

Välkomna till vår veckovisa spelkväll där vi bland annat har Booster Drafts i Magic:The Gathering, X-Wingspel & turneringar, samt sällskapsspel för både nybörjare och gamla rävar, där allt spelande är gratis så länge man inte är med och på något vis tävlar... Läs vidare för att veta mer!

Prova på X-Wing; Kom och prova på detta fantastiska spel med oss och andra besökare. Det finns skepp att låna av butiken och det kostar absolut ingenting att prova på.

Fräsiga och exklusiva alternate art cards delas ut till de som kommer och provar på detta fantastiska figurspel. Gäller så länge lagret räcker.

På Magic: The Gathering-fronten så är det varmt välkommet att spela vilket format man än vill i butiken, så som Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders, Legacy, osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet.

Pågår gör även vår Commander-liga i just Magic: The Gathering, vilken man är mer än välkommen att slänga sig in i (se separat evenemang för mer information om detta på antingen Leklust Västerås eller Lings Spektakel sida)!

Vill man som sällskap spela booster drafts i just Magic: The Gathering så har vi möjlighet att arrangera sådana åt er till förmånliga priser och rabatt till alla studerande vid Mälardalens Högskola, ungdomar upp till 18 år och medlemmar i Klubb Spektakel.

Vi har även månadsvisa demospel som man kan prova varje vecka under aktuell månad och dessa kostar heller ingenting att spela.

Den här månaden är dessa spel Carcassonne, Bamse & Tjuvstaden, samt Jobbjakten.

Alla är även välkomna att ta med sina egna spel till oss och spela dem med våra andra besökare.

Det finns även spel, tillbehör, dricka & snacks att köpa hela kvällen.

Varmt välkomna allesammans :)

Mer nöjen på Leklust Västerås
Torsdag 29 Mars 2018
I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spelkväll, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari