• Evenemang idag
Fredag
27
April 2018
Västerås Konserthus - Foajén Västerås

MISS LI

KLUBBSCEN: Foajén (stående publik)
Miss Li åker på albumturné under våren 2018!

Efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018.
Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare 3 singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album.
Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.
I maj släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en högintensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete.
Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018 med turnéstart i Lund den 7 april.
- Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.
Vi är glada att kunna meddela att Dotter åker med som support till Miss Li och de två besöker oss fredag 27 april!
Artisten och låtskrivaren Dotter är här för att stanna. 2017 släppte hon den hyllade singeln ”Evolution” och deltog i Melodifestivalen 2018 med låten ”Cry” som gjorde stor succé bland recensenterna – och har redan spelats över 1 miljon gånger på Spotify. Under våren kan vi se fram emot att berätta mer om artistens planer!
Johanna Maria Jansson började skriva musik tidigt, inspirerad av föräldrarnas skivsamling som spände mellan Led Zeppelin och Enya hemma i Arvika. Hon spelade in med olika producenter över nätet, men gav sig till sist av till Stockholm, där hon gick en sångutbildning på välkända Kulturama och började en större satsning på sin musikkarriär.
Hennes signum är modern pop med coola texter, som lyfts av en pampighet och en organisk ljudbild som lånar från 1960- och 70-tal. I dag skriver Dotter musik både åt sig själv och andra. Bland annat skrev hon tillsammans med Mariette låten ”A Million Years” som Mariette deltog med i Melodifestivalen 2017.
Restaurang och bar öppnar 18.00.
Bordsbokning: www.vasterasnoje.se
Arr: Västmanlandsmusiken i samarbete med Blixten & Co
Längd: Ca 2 h (ingen paus)

Biljetter & tider

Fredag 27 April 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

128 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus - Foajén). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. MISS LI, Västerås Konserthus - Foajén

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April