• Evenemang idag
15-6
Nov-Dec 2017
Leklust Västerås Västerås

Leklust Commander-liga

Välkomna på Leklust Västerås andra Commander-liga! :D

När: Onsdagarna 15, 22 & 29 november med finalvecka den 6 december 19.00 till 23.30 upp till två omgångar per kväll.


Var: Leklust Västerås.

Kostnad: 200 kronor för hela ligan.

Vinster: En Hour of Devastation Booster Display (36 Booster packs), uppdelad på finalbordet där 4 tävlande når efter de första 3 veckorna i ligan, samt omgång 1 vecka i finalveckan. Se nedan hur man når finalbordet genom att ta poäng.

Hur: Varje vecka kan man spela upp till två omgångar per kväll om 2 timmar styck, med en kortare pausvila på 30 minuter däremellan. Den första omgången börjar 19.00 och den andra omgången börjar 21.30.

Se till att vara på plats innan varje omgång ca 15 minuter innan varje omgång för pairings!

Varje spelare tar med en "sleevad" Commander-legal lek att spela med. Se länken nedan för mer information vad som gäller.

Poäng tar man varje match där det är både "killpoints", samt "placering vid bordet" som räknas och även att då man lämnar kvällen så lämnar man även in en "roligaste spelare"-röstning där man delar ut 3, 2 och 1 poäng till 3 av de man spelat med under kvällen. Lämnar man inga kan man inte få egna... Dessa räknas sedan in på den totala standingen, så att de som presterat bäst OCH har varit roligast att spela med hamnar vid finalbordet!

Mer detaljerad information om poängfördelning får man på plats, och standings kommer upp i det här evenemanget efter varje vecka.

Displayen fördelas sedan på alla vid finalbordet beroende på resultatet där. Mer exakt om hur detta kommer gå till meddelas lite senare, så håll utkik!

Läs mer om Commander här:
https://magic.wizards.com/en/content/commander-format

Det går bra att hoppa in närsomhelst i ligan i hopp om att nå finalbordet och alla de spännande Booster-packsen där för inträdeskostnaden...

Välkomna och lycka till allesammans!

Mer nöjen på Leklust Västerås
Torsdag 29 Mars 2018
I siffror

68 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Leklust Commander-liga, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari