• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Västerås Konserthus Västerås

Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij har gjort sig ett rykte som en av Sveriges flitigaste musiker. Han har turnerat och spelat i hela Sverige i 20 års tid, och under 2017 både som soloartist och i olika konstellationer - bland annat flertalet hyllade gig tillsammans med Helen Sjöholm.
Till hösten ser vi Tomas i ”Så mycket bättre” och under våren 2018 är det dags för en rikstäckande turné.

Tomas Andersson Wijs bästa tid är nu. 20 år in i karriären har han byggt en publik och en låtskatt utan att ta några genvägar. Hans skivor har aldrig toppat försäljningslistorna men för varje skiva och varje turné har hans säregna ton trängt lite djupare in i svenska folket.

Förra året såg vi Tomas i sitt egna SVT-program ”Tomas Andersson Wij spelar med”, där han mötte kollegor som Peter LeMarc, Veronica Maggio och Lars Winnerbäck på Vasateaterns scen, och under hösten är han högaktuell som en av deltagarna i TV-programmet ”Så mycket bättre”.

Den 16 februari 2018, på veckan 20 år efter debuten, släpper Tomas sitt tionde album ”Avsändare okänd”, en skiva han har spelat in under en längre tid tillsammans med Deportees som kompband. Kort därefter går Tomas största och mest påkostade turné hittills av stapeln.
- Jag väntar otåligt på att den ska börja, säger Tomas Andersson Wij. ”Vi kommer göra saker, musikaliskt och visuellt, som jag inte gjort tidigare. Har med mig ett gäng fantastiska musiker men det blir inte den vanliga rockbandssättningen.”

Västerås Konserthus, Stora salen
Lördag 24 februari 2018 kl 19.30
Pris: 495 kr
Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Blixten & Co

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tomas Andersson Wij, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj