Fredag
6
April 2018
Best Western hotel Esplanade Västerås

Ost- & Ölprovning

Ost och ölprovning i centrala Västerås!

Vissa kanske tror att ost enbart kan avnjutas tillsammans med ett glas rödvin. Det stämmer inte. Det går även alldeles utmärkt att kombinerar välvalda ostar med smakrik öl. Allt handlar om att kombinera rätt och känna till godsakernas ursprung. Många livsnjutare menar, till och med, att öl & ost är godare än ost & vin. Under denna provning undersöker vi detta samband med förhoppningsvis glädjande resultat. Följ med på en resa till smakkombinationernas moderna värld!


Hotell Esplanade arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en härlig ölprovning i Västerås! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!


Biljetter köpes på: https://www.taysta.se/provningar/ost-olprovning/?eventId=14922&cityid=7481

#Västerås #Ost #Ölprovning

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Best Western hotel Esplanade). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ost- & Ölprovning, Best Western hotel Esplanade

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars