• Evenemang idag
Fredag
17
November 2017
Art of Dance Studio Västerås Västerås

Ladies Night

Välkommen till en härlig Ladiesnight on heels.
Vi bjuder in till nästa Ladiesnight och fortsätter med grundteknik & isolering av kroppsrörelser och roliga dansslingor.


Ladies Night fredag den 17/11 är en specialklass för Ladies. Vi planerar in klassen kvällen innan Salsafestén "Noche de baile" i Västerås så alla ladies får stråla! :-)).

Lady style klass för tjejer som vill utveckla sin teknik och styling i dem flesta danserna. Vi dansar i två timmar en slinga med stegkombinationer, rörelser, teknik och detaljer. Precis det vi använder för att krydda till vår dans på dansgolvet. Klassen grundar sig på grundtekniken inom latindans men kommer innehålla kombinerad salsa, bachata och lite kizomba för att hitta en kärna i de olika rytmerna. Inga krav eller förkunskap på någon dans krävs.
Målet med klassen är att inspirera och utveckla steg, händer, armar, axlar, kroppsisolering, höfter och balans för att ni ska känna er säkrare och mer eleganta på dansgolvet.

Anmälan gör ni på danskolan eller direkt till Yamila

Pris för workshop 18-20: 180kr

Välkomna!

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

39 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
Boenden närmast Art of Dance Studio Västerås natten mellan 14 och 15 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Art of Dance Studio Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ladies Night, Art of Dance Studio Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December