• Evenemang idag
Onsdag
18
Oktober 2017
Leklust Västerås Västerås

Magic: The Gathering

Välkomna till vår veckovisa spelkväll där vi bland annat har Booster Drafts, X-Wingspel & turneringar, samt sällskapsspel för både nybörjare och gamla rävar. Läs vidare för att veta mer!

BOOSTER DRAFTS
Kom in som sällskap och/eller styr ihop er med andra besökare för att "drafta" under kvällen. Ni får full assistans med detta av personalen; Samla ihop spelare, regeltolkningar, turneringsprogram osv...

I drafterna är det äran, boosters och framförallt glädjen i att få spela tillsammans med fantastiska människor i en underbar miljö och gemenskap som är grejen.

Man får behålla samtliga kort man öppnar och sedan delas det ut boosters bland draftdeltagarna beroende på placering i draften.

Det ingår 3 boosters till drafterna och 1 booster, per deltagare, som vinstpott. Ju fler spelare som deltar desto fler booster packs delas alltså ut bland deltagarna!

Lär er mer om hur drafter går till här:
http://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/booster-draft

En Booster Draft kostar:
130 kronor för ungdomar* och medlemmar i Klubb Spektakel**.
156 kronor för övriga deltagare.

Det är även varmt välkommet att spela något annat format i butiken, så som Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders, Legacy, osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet. Allt detta helt kostnadsfritt!

X-WING
Kom och prova på detta fantastiska spel med oss och andra besökare. Lär er mer om spelet och hur det går till under jämna veckor då vi har flera bord till förfogande för detta.

Varannan vecka, jämna veckor, är det "Fly Casual" som gäller, där man kan utmana alla och spela fritt, och udda veckor så har vi en turnering i X-Wing där upp till 8 spelare tävlar om fräsiga presentkort hos Leklust Västerås.

X-Wingturneringarna kostar:
100 kronor för samtliga deltagare.

Man kan föranmäla sig, alternativt dyka upp och se om det finns plats. Helt beroende på hur spontan man känner sig~

Se separata evenemang för mer information om turneringarna!

SÄLLSKAPSSPEL
Vi har demospel varje vecka och det är även fritt att spela våra spel som vi har plockat fram för just er skull. Ni är även välkomna att ta med er era egna spel och spela dem med våra andra besökare.

Det finns även Magic-prylar, övriga spel, dricka & snacks att köpa!

VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

*Ungdom är man upp till 18 års ålder.

**Medlem i Klubb Spektakel kan man bli för 1000 kronor för 6 månader och 1500 kronor för 12 månader på plats, alternativt att man kontaktar Lings Spektakel för mer information om detta och vad ett medlemskap innebär...

Läs mer om Klubb Spektakel här: www.lingsspektakel.se/klubben

Mer nöjen på Leklust Västerås
Fredag 24 November 2017
I siffror

22 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magic: The Gathering, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November