• Evenemang idag
Torsdag
16
November 2017
Västerås Konserthus, Stora salen Västerås

Daniel Hope & Simon Crawford-Phillips

Duon Daniel Hope, violin, och Simon Crawford-Phillips är en duo i världsklass. De samarbetar på Sinfoniettans konserter denna vecka och gör på torsdagen en kammarmusikkonsert inom Kammarmusikserien.

Yehudi Menuhin kallade Daniel Hope för sitt musikaliska barnbarn. Idag är Daniel Hope en av världens mest eftersökta violinister. Han var tidigare medlem av Beaux-Arts-trion, men har gjort stor solokarriär. Och har tid med ovanliga konsertkonstellationer och skriva böcker. Han är årets Artist-in-Resicence i Echternacht. Han spelar med pianisten och kammarmusikern Simon Crawford Phillips som är chefsdirigent för Västerås Sinfonietta och dessutom konstnärlig ledare för Change-festivalen i Kungsbacka. De spelar musik ur den romantiska repertoaren.

Ordinarie pris: 190 kr, studerande med Mecenatkort 140 kr. Barn och unga t o m 18 år: fri entré. (fribiljett hämtas ut hos Västerås Tourist Center.)

Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari