• Evenemang idag
Torsdag
9
November 2017
Naturkompaniet Västerås Västerås

Jaktkväll

Tycker du om eller är du nyfiken på jakt? Eller helt enkelt älskar att tillbringa tid ute i skogen? Missa då inte vår inspirationskväll i butiken!

Fjällräven gästar oss för att presentera och visa upp utvalda produkter ur sin exklusiva Huntingkollektion. Möjlighet till både experthjälp och köp finns.

Jägaren och skribenten Ulrika Karlsson-Arne kommer berätta om sin passion för jakt och delar med sig av sin bakgrund och erfarenheter.

Lars Forsell från Morakniv kommer vara på plats med en del vassa knivar på bordet och Lars vän, Mickael Bohman, kommer berätta om sin verksamhet ”Svenska Viltbutiken” och om deras nya koncept ”Jägaren och Kocken”.

Kvällen avslutas med mingel och plats för diskussion tillsammans med Svenska Jägarförbundet.

ANMÄL DIG TILL:
store72@naturkompaniet.se, före den 4 november. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Föranmälan krävs.

Vi bjuder på smörgås och dryck.

I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

44 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Naturkompaniet Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jaktkväll, Naturkompaniet Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December