Lördag
18
November 2017
Vallbykyrkan Västerås

Afternoon Tea För Tjejer

Varmt välkommen till denna afternoon tea, för tjejer i alla dess åldrar. Vi har glädjen att få besök av Hanna Möllås som är leg. barnmorska, har studerat klinisk sexologi, teologi samt religionsvetenskap.

Temat denna eftermiddag är: Hela mig, att adoptera sin kropp och sina känslor.
Utifrån rubriken reflekterar Hanna kring hur vi lär oss att adoptera hela vår berättelse, vår kropp och våra känslor. Det handlar om att omfamna sig själv med sina brister och gåvor. Genom detta kan vår självbild och kroppsbild stärkas och vi vågar då vara sårbara i våra relationer. Detta är grunden för att må väl i intimitet och närhet. Gud har skapat våra kroppar våra känslor och vår sexualitet. Under föreläsningen kommer vi undersöka vad detta betyder för oss idag.

Unna dig en eftermiddag mitt i höstmörkret och njut av en god kopp te med mycket goda tillbehör medans du lyssnar till Hanna Möllås. Välkommen till Vallbykyrkan lördagen 18 nov kl 16.00. Bjud gärna med dig dina vänninor.

Biljett: 50 kr.

I siffror

6 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vallbykyrkan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Afternoon Tea För Tjejer, Vallbykyrkan

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober