• Evenemang idag
  • Evenemang idag
2-3
Dec 2017
Vallby Friluftsmuseum Västerås

Gammaldags Julmarknad

Julen börjar första advent på Vallby Friluftsmuseum! På vår gammaldags julmarknad finns något för alla som längtar efter julen. I marknadsvimlet hörs de klassiska julsångerna och bland de frostnupna gårdarna syns spår av gårdstomten. Fri entré!

Programmet dag för dag och information om årets marknadsdeltagare hittar du här http://www.vallbyfriluftsmuseum.se/program/jul-pa-vallby.shtml

Vi har listat de vanligaste frågorna och hoppas att de kan vara till hjälp:

> Får man ta med sin hund? Ja, om hunden är kopplad och inte följer med in i husen.

> Kostar det att besöka julmarknaden? Nej, det är fri entré. Vissa programpunkter har en kostnad. På hemsidan finns mer information.

> Tar alla emot betalkort? Nej, de flesta försäljare tar kort och/eller Swish. Några tar endast emot kontanter. De närmaste bankomaterna finns på Pettersberg och Vallby centrum.

> Finns det mat/fika att köpa om man blir hungrig? Ja, värdshuset har öppet i restaurangen och i kiosken utanför. I restaurangen serveras jultallrik, revbensspjäll med potatismos och så finns även vegansk lasagne. I kiosken finns hamburgare, korv, lussebulle, kaffe, dricka och glögg. Observera att man endast kan betala med kontanter i kiosken.

> Är tomten med även i år? Ja, tomten går omkring på marknaden både lördag och söndag. Då och då tar han en liten paus.

Varmt välkommen!

I siffror

425 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

127 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vallby Friluftsmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gammaldags Julmarknad, Vallby Friluftsmuseum

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari