• Evenemang idag
6-7
Okt 2017
Västerås

Pilgrim500

Det händer när vi ses!

Prästen Gösta Tingström vandrar runt Sveriges 13 domkyrkor, och tredje orten är Västerås, runt domkyrkan den 6:e och 7:e oktober.


I samband med vandringen finns det möjlighet att samtala med Gösta om andlighet och det som är viktigt för dig. Du får också tillfälle att äta en hälsosam energigivande måltid från Matapoteket, en hälsorestaurang i Stockholm. Du får också, gärna bara vandra med för att dela närvaron. I Västerås har vi ett härligt samarbete med kyrkan och kommer hålla våra event tillsammans.

Inspelning av dokumentärfilm kommer att ske!

Med reservation för förändringar, förbättringar och tillägg. Information om platser och event tillkommer.

Program i VÄSTERÅS
6:e oktober

12 - 13 på Kyrkbacksgården Röstworkshop och konsert med Fredrik Swahn. Alla är varmt välkomna, oavsett om man vill vara med och sjunga eller ej. Det är ”Donativo”, som det heter i pilgrimskretsar; vi tar med tacksamhet emot gåvor för evenemanget.

Fredrik Swahn är musiker, artist, föreläsare och workshop-ledare.
Fredrik och Gösta har många år av samverkan bakom sig med bl a manskurser, pilgrimsretreat och Se Mera, en arena för träning av själen, samt olika musikaliska evenemang. Till detta pilgrimsprojekt har Fredrik valt att ta med sig:
Connect – You are the voice
Längtar du efter ny energi - att sjunga, våga låta mer, starkare och komma i kontakt med ditt uttryck? Denna kombinerade röstworkshop och konsert frigör din själ o kropp genom din röst! Låt dig inspireras och stärkas i en skön, öppen, trygg miljö med många nyfikna och inspirerande människor. Sluta begränsa dig. Hämta verktyg för att expandera dig själv, ditt uttryck och din inre längtan att vara och låta äkta.
Du guidas mycket professionellt av en erfaren artist och sångpedagog och Fredrik Swahn, genom 1-1,5 timmas utforskningsresa med din andning och din unika röst.
Det kommer att bli enkel och rolig musik, sång och röstövningar tillsammans i ett lekfullt men medvetet rum, där alla deltar utifrån sin egen kapacitet. Det spelar ingen roll om du aldrig har sjungit eller talat inför människor eller om du är professionell, bara du är nyfiken så går du därifrån som lite mer av dig själv.
Avslutningsvis bjuder Fredrik på musik från sitt senaste album Connect.

Fredriks hemsida: http://fredrikswahn.se


Kl 13 - 14 Försäljning av ypperlig RawFood-mat från Matapoteket (www.matapoteket.se) Soppa, smoothie, wraps Kocken Johan ordnar ett stånd utomhus


Kl 14 - 15 pilgrimsvandring runt Domkyrkan. Möjlighet till samtal. Alla välkomna. Klädsel för vädret.

Kl 15 - 17 Workshop i Domkyrkan om kroppen och själen: ”När vi vandrar, så sker det - om pilgrimsvandringens mystiks själ” Alla välkomna. Den som vill sjunka en slant till projektet är varmt välkommen att göra det.

7:e oktober

12.00 Barnkör och serverng av barnsmoothies på restaurang Global living.
14.00 - 16.00 Dagens stora pilgrimsvandring

Kommentera, mejla eller chatta med oss om ni undrar något!
Har du någon säng eller sovplats för oss, säg till, eftersom vi pilgrimsvandrar - det vore fantastiskt!

Läs mer på
www.pilgrim500.com
Och vår Facebook-sida såklart:
Pilgrim500

Ser fram emot att vandra tillsammans!

I siffror

38 st

har besökt evenemanget på Västerås.com

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December