• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Leklust Västerås Västerås

Målartävling: Warhammer

MÅLARTÄVLING MED WARHAMMER!

Torsdagen den 14 september påbörjade vi en ny målartävling med Warhammer hos oss hos Leklust Västerås, där den enda deltagaravgiften är den modell/låda ni köper i butiken för att måla upp till detta, samtidigt som ni registrerar er till tävlingen i kassan.


Denna, eller dessa, modeller måste köpas någon gång under tävlingstiden, målas upp och sedan ställas upp inför besökarna och vår jury i finalen, samtidigt som vi har final i eskaleringsligan - säsong 3, torsdagen den 19 oktober. Mellan 18.00 och 20.00 kan man ställa ut dem för att kunna vinna tävlingen, då vinnaren koras kort därefter!

Den här vändan är det okej att bidra med modeller både från Age of Sigmar och Warhammer 40,000!

Som vinst i målartävlingen är det återigen ett tjusigt presentkort till ett värde av den låda eller det paket man ställt upp med, men det är också hela lådan/paketet som skall målas upp, så ha gärna detta i åtanke när ni planerar, då större kan ta längre tid osv...

Målar man alltså upp, som exempel, en låda för 420 kronor vinner man alltså detta i presentkort om ens bidrag står segrande i finalen.

Välkomna och hör gärna av er om ni vill veta mer :)

Mvh, Leklust Västerås

Mer nöjen på Leklust Västerås
Lördag 25 November 2017
I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

34 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Målartävling: Warhammer, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November