• Evenemang idag
Torsdag
19
Oktober 2017
Naturkompaniet Västerås, Vasagatan 13 Västerås

Äventyrskväll

EVENEMANGET ÄR FULLT, INGEN ANMÄLAKN KAN GÖRAS

När: 19 oktober kl 18.30-20.00

Var: Naturkompaniet Västerås, Vasagatan 13
Anmäl dig här: https://goo.gl/nxEGFy

Välkommen på en inspirerande föreläsning med vandring på höga berg i fokus. Vi tar oss från Sveriges högsta berg, via Sydamerika och Machu Picchu för att avsluta på Afrikas högsta berg.

Kebnekaise
Vill du också bestiga Sveriges högsta berg? Du får veta hur en bestigning går till, du får praktiska tips om hur du maximerar dina chanser att nå toppen och även råd kring hur du gör om du vill boka in dig på en guidad tur tillsammans med en grupp. Att stå och blicka ut från Sveriges högsta punkt är en makalöst belönande upplevelse.

Inkaleden
Inkaleden – Känt från SVT:s Landgång! Inkaleden som tar dig på vandrande fot till Inkafolkets bortglömda stad Machu Picchu är en dröm många har att vandra någon gång i livet. Under föreläsningen får du följa med på en gammal och bortglömd del av Inkaleden, genom Ahobamba-dalen, upp på två bergstoppar och genom regnskog. Du känner kanske igen denna vandring från SVT-programmet Landgång, då Anne Lundberg och Paul Svensson utmanade sig lite extra och gick denna rutt under några dagars tid. Om du inte sett programmet kan du gör det här: https://www.svt.se/landgang (avsnitt nr 1)

Kilimanjaro
Kilimanjaro är världens högsta fristående berg och reser sig majestätiskt upp för den tanzanianska slätten. Under 8 dagars tid vandrar du genom fyra klimatzoner, från regnskog upp till stora glaciärer. Under föredraget får du en inblick i hur det är att vandra upp till Uhuru Peak p 5895 meters höjd och hur du gör för att klara av höjden på ett bra sätt.

Vill du också följa med på äventyr? Välkommen!
Föreläsningen riktar sig både till dig som är i tankarna på att boka in dig på ett eget äventyr och för dig som bara vill inspireras. Föreläsare på plats är Nicklas Lautakoski som driver researrangören Swett. Han vet vad han pratar om, under de senaste åren har han bland annat cyklat mellan Portugal och Kina och varit med i världens tuffaste överlevnadsprogram: Naked&Afraid på Discovery Channel. Till vardags arbetar han som äventyrsguide.

I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Västerås.com

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December