• Evenemang idag
Lördag
16
December 2017
AROS Congress Center Västerås Västerås

Västerås Comedy Christmas

Efter två utsålda år är succén Västerås Comedy Christmas tillbaka! I år exklusivt den 16 december, men med fler komiker än någonsin!

Boka in julens roligaste kväll och ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära (ja, vem du vill faktiskt) och njut av Västerås absolut roligaste julbord! Först njuter ni av Aros Congress Centers härliga julbord av högsta kvalitet. Efter att ni avnjutit julbordet samt dessertbord flyttar ni er bekvämt upp till humorteatern där ni får njuta av en fullspäckad standup comedy show med en härlig blandning av kvällens inbjudna komiker. Showen är ca 2h lång inkl. paus. Bättre och roligare än så här blir det inte julen 2017!

Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på +46703187462 eller info@vasterascomedy.se

Missa inte att boka i tid då vi förra året hade 4 slutsålda kvällar och detta år endast kör en kväll, så varför inte boka redan idag?

Uppträder denna kväll gör:

Kristoffer Appelquist
En av Sveriges absolut folkkäraste komiker är äntligen tillbaka i Västerås! Han har blivit utsedd till Årets komiker på den svenska standupgalan, han har setts i Parlamentet, han har turnerat med sina föreställningar Krig, Drömmen om Amerika samt nu senast Kristoffer Appelquist är DÖD.

Josefin Sonck
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Henrik Källman
Onelinerkungen som har satt Vingåker på kartan. Med en avslappnad stil och smarta skämt har han gjort stor succé runtom i Sverige. Han har även vart manusförfattare till TV-produktioner som bland annat ”Hårdvinklat” på TV4.

Johan Rünow
Johan Rünow är komikern från Lund som är, enligt sig själv, “Sveriges bästa vardagsterrorist”. Hans humor är salt, analyserande och oberäknelig. På Lund Comedy Festival 2016 vann han “Grand Comedy Slam”, som är Sveriges största tävling inom stand-up comedy.

Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Till hösten är han även aktuell med sin egen soloföreställning ”Nationalitetskris”.

Detta ingår:
Entré, julbord & Standup Comedy Show.
(Dryck köpes direkt på plats! Garderob tillkommer.)

Plats:
Aros Congress Center

Tider:
18:00 – Insläpp, mingel och seating. Julbordet öppnar.
20:30 – Showstart uppe i Humorteatern (Showens längd: ca 2h inkl paus)
22:30 – Kvällen beräknas vara slut. Festen fortsätter i Skybar!

Pris:
595:- ex moms / 650:- inkl moms

Åldersgräns:
18 år

Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julbord!

Företagsbokningar:
Mail: info@vasterascomedy.se
Telefon: +46703187462

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(AROS Congress Center Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västerås Comedy Christmas, AROS Congress Center Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari