• Evenemang idag
Lördag
23
September 2017
Akademibokhandeln Erikslund Västerås

Boksignering: Svarta Damen

Kampen mellan schackpjäserna fortsätter och nu finns den spännande fortsättningen till Styx märke, Svarta damen ute i handeln. Styx märke och Svarta damen är de två första delarna i Sagofallen-serien. De riktar sig till åldern 8 år och uppåt. Passar särskilt bra för åldern 9-12 år, men även ungdomar och vuxna har behållning av dem.

Om Svarta damen:
Svarta damen är tillbaka och nu vill hon åt Tidens bok.
Om hon lyckas kommer Svarta kungen och mörkret ta över Sagofallen och den ondskefulle Styx ockupera Sofia och Leos egen värld. Sofia och Leo måste förstöra boken en gång för alla! Leo blir anförtrodd en hemlig karta med platser som undervattensstaden Vatombia och Sagornas äng. Målet är att ta sig fram till Stjärnfallens kulle. Men vem kan de egentligen lita på och kommer de hinna förstöra boken i tid?

Styx märke utsågs av bokbloggaren iminbokhylla till: ”Årets bästa fantasy/ungdomsbok 2016!” och Svarta damen har fått toppbetyg från flera bokrecensenter. Bland annat skrev Akademibokhandeln Center Syd om Svarta damen: "En möjlig framtida klassiker".

Boken är utgiven på Bornelings förlag och illustrationerna är gjorda av Theresé Larsson.

TIpsa gärna de ni tror kan vara intresserade! Varmt välkomna!

I siffror

41 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Akademibokhandeln Erikslund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Boksignering: Svarta Damen, Akademibokhandeln Erikslund

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December