18-19
Nov 2017
KRLSG2 Västerås

Check!

Välkommen till två kreativa och innehållsrika dagar i Västerås den 18-19 november.

Check! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Vi har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. Check! har fokus på musik, men arrangörer inom andra områden är också välkomna. De här dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Vi som bjuder in till Check! har stor erfarenhet av att arrangera konserter, men vi vill också lära oss mer – av dig! Det är de fria arrangörerna som skapar en musikalisk mångfald över hela landet. Ni vet bäst vad våra etablerade arrangörsnätverk bör hjälpa till med.

Program
http://www.mais.se/check/program-check/

Mer info finns på http://www.mais.se/check

Check! 2017 Arrangeras av MAIS – Musikarrangörer i Samverkan, Kultur i Väst, KulturUngdom, Kulturens bildningsverksamhet, Region Västmanland och med stöd av Kulturrådet.

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

10 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KRLSG2). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Check!, KRLSG2

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober