• Evenemang idag
Onsdag
22
November 2017
Ansgarskyrkan, Västerås Västerås

Föreläsning: Anders Kompass

Välkommen till Ansgars vardagsrum! Kvällen gäst är Anders Kompass, som berättar om sitt arbete för mänskliga rättigheter i relation till temat för Kyrkornas globala vecka 2017 - FN:s globala mål. Föreläsningen är gratis och det finns gott fika att köpa. Välkommen!

Anders Kompass blev känd för allmänheten när han 2014 slog larm om att fredsbevarande FN-soldater i Centralafrikanska republiken begick övergrepp mot barn. Efter avslöjandet blev han utfryst och anklagad av FN-systemet, men valde att stå upp för de barn som for illa. FN:s interna domstol har senare friat Anders Kompass, och han har blivit belönad med flera utmärkelser för sitt mod och civilkurage.

I siffror

95 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ansgarskyrkan, Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Anders Kompass, Ansgarskyrkan, Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari