• Evenemang idag
Lördag
21
Oktober 2017
AROS Congress Center Västerås Västerås

Västerås Comedy Club

Västeråsarnas egen standupklubb Västerås Comedy Club är tillbaka!

Det var med Västerås Comedy Club som allt startade i september 2012. Efter ca ett och ett halvt års frånvaro är nu den efterlängtade klubben tillbaka med en ny show på Aros Congress Center. Nu större och med fler komiker än någonsin! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik från vår live-DJ samt god mat och dryck från restaurangen och baren.


Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser!

Komiker som uppträder denna kväll:

Carl Stanley
Redan som 20-åring har han etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Nu gör han också sin första soloföreställning – ”Ärligt talat”.

Nisse Hallberg
Kanske en av Sveriges hetaste undergroundkomiker just nu! 2015 vann han priset för ”Årets nykomling” på den svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Humor med den här sortens autencitet är som ljuv jazz för själen”. Förutom att ha turnerat med sin egen föreställning ”Jag är sjuk” så har han också vart en av stjärnorna i podden Alla Mina Kamrater samt Nisse Å Den Där Äldre (NÅDDÄ).

Marcus Berggren
Marcus hörs regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin komikerkollega Carl Stanley. Dessutom åker han varv efter varv i Sverige och uppträder med sin snabba absurda komik. Till hösten åker han dessutom med som supportkomiker till Carl Stanleys turné ”Ärligt talat”.

Simon Gärdenfors
Känd som rappare, programledare, serietecknare men framförallt nu också komiker! Driver den väldigt populära podcasten Arkiv Samtal och ska till hösten ut och turnera med den smått legendariska komikern Peter Wahlbeck i föreställningen Free as a bird.

Elinor Svensson
Ni har säkert hört henne som programledare i Tankesmedjan i P3, eller kanske i podcasten Ja, jaja. Podcast. tillsammans med sin komikerkollega Felicia Jackson. 2015 nominerades hon till årets nykomling vid den svenska standupgalan och var samma år konferencier för Kristallenparodin Skämskudden tillsammans med Martin Soneby.

Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Till hösten är han även aktuell med sin egen soloföreställning ”Nationalitetskris”.

All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 480kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

I siffror

32 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

79 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(AROS Congress Center Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västerås Comedy Club, AROS Congress Center Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari