• Evenemang idag
Onsdag
30
Augusti 2017
Leklust Västerås Västerås

X-Wing Store Battle

Välkomna till den andra upplagan av vad vi kallar för Store Battles i samlarfigurspelet X-Wing hos Leklust Västerås. Läs vidare för att veta mer!

Det arrangeras nybörjarvänliga mini-turneringar varje udda vecka i butiken, där 8 spelare kan tävla emot varandra i både kreativa och inte alltid så sedvanliga format, vilka presenteras inför varje turnering i deras evenemang här på Facebook... Vårt mål är spännande och underhållande spel i fantastiskt sällskap hos oss där tävlandet, och vinsterna, mest är lite krydda på moset.

Denna vecka har det hintats om dogfights i asteroidstridbälten, och här bekräftar vi nu alltså att så är fallet... Detta gäller för kvällen:

--- Man skall ha med sig 6 olika asteroider, istället för de 3 ordinarie, och tillsammans lägger man därmed ut 12 asteroider på spelbordet, vilket vi förklarar närmre om hur på plats...

--- Endast små skepp! Det vill säga inga större baser än de allra minsta som tillhör spelet. Så lämna era falkar, firesprays med mera hemma - Här skall det småflygas~

I övrigt så är det sedvanlig turneringsform som gäller, dvs 100 poäng och allt som sig bör i enlighet med reglerna för spelet.

Som vinster har vi delar av ett Q3-kit, Enginge Upgrades från vårt Store Championship, med mera, denna vecka, vilka är Fantasy Flight Games egna prissupport för turneringar i X-Wing, som innehåller lite fräsiga alternate art cards. Alla deltagare kommer att få något fräsigt med sig hem, men såklart kommer de som bemästrar veckans turneringsformat få med sig mer och mer sådant. Bild kommer att komma i kommentarerna.

Tidsschemat för kvällen är följande:
18.00 - 18.30: Registrering
18.30 - 19.45: Match 1
19.45 - 20.00: Pausvila
20.00 - 21.15: match 2
21.15 - 21.30: Pausvila
21.30 - 22.45: Match 3
22.45 - 23.15: Prisutdelning och eftermys

Turneringen kostar 100 kronor och det går bra att både föranmäla sig i ett meddelande till Lings Spektakel, eller att dyka upp för de något spontanare själarna, och på så vis hoppas på att plats finnes. Först till kvarn gäller. Och har ni några frågor - hör av er!

Varmt välkomna :)

Mer nöjen på Leklust Västerås
Onsdag 22 November 2017
I siffror

30 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. X-Wing Store Battle, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November