• Evenemang idag
Tisdag
26
September 2017
Västerås Konserthus Västerås

Tina Wilhelmsson

Pecha Kucha är ett presentationsformat från Japan som präglas av tempo och underhållande föreläsningar. Ni får lyssna till 6 olika föreläsare. Varje talare presenterar 20 bilder där varje bild visas under 20 sekunder. Totalt blir detta 6 minuter och 40 sekunder innan det är dags för nästa talare. Fenomenet Pecha Kucha har spridit sig enormt och finns nu i mängder av städer runt om i världen.

Caféservering från kl. 19.00.
Kvällens husband: Ethno – en fullständigt unik grupp av folkmusiker, hopsatt av de mest spännande deltagarna från sommarens Ethno i Rättvik. Fem unga musiker och två ledare, musik från hela världen och en stämning som inte går att hitta någon annan stans.

Ordinarie pris: Fri entré

Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Gathering Västerås
---
Tina Wilhelmsson använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid. Tina är en uppskattad och flitigt anlitad artist och gör flera hundra spelningar per år i offentliga sammanhang.

Tina är visartist och har bland annat spelat på Radioscenen hos Sveriges Radio och på Mosebacke, Norrbottensteatern, Göteborgs konserthus och på många vis- och pridefestivaler runt om i landet.

Läs mer på www.tinawilhelmsson.se

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tina Wilhelmsson, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December