• Evenemang idag
Onsdag
23
Augusti 2017
Leklust Västerås Västerås

The Gathering, X-Wing & Sällskapsspel

Välkomna till vår veckovisa spelkväll där vi bland annat har Booster Drafts, X-Wingspel & turneringar, samt sällskapsspel för både nybörjare och gamla rävar. Läs vidare för att veta mer!

BOOSTER DRAFT
Kom in som sällskap och/eller styra ihop sig med andra besökare för att "drafta". 18.30 anordnar vi en för de som är här till dess, men man kan starta själva lite närsom, om man så önskar. I drafterna är det äran, boosters och framförallt glädjen i att få spela tillsammans med fantastiska människor i en underbar miljö som är grejen.

Man får behålla samtliga kort man öppnar och sedan delas det ut boosters bland draftdeltagarna beroende på placering i draften.

Det ingår 3 boosters till draften och 1 booster per deltagare som vinstpott. Ju fler spelare som deltar desto fler booster packs delas alltså ut bland deltagarna!

Lär er mer om hur drafter går till här:
http://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/booster-draft

Booster Draft kostar:
130 kronor för ungdomar och medlemmar i Klubb Spektakel*.
156 kronor för övriga deltagare.

Det är även varmt välkommet att spela något annat format i butiken, så som Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders, Legacy, osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet. Allt detta helt kostnadsfritt!

X-WING
Kom och prova på detta fantastiska spel med oss och andra besökare. Lär er mer om spelet och hur det går till under jämna veckor då vi har flera bord till förfogande för detta.

Varannan vecka, udda veckor, så har vi turnering i X-Wing där upp till 8 spelare tävlar om fräsiga presentkort hos Leklust Västerås.

X-Wingturneringarna kostar:
80 kronor för ungdomar och medlemmar i Klubb Spektakel*.
100 kronor för övriga deltagare.

Man kan föranmäla sig, alternativt dyka upp och se om det finns plats. Helt beroende på hur spontan man känner sig~

Se separata evenemang för mer information om turneringarna!

SÄLLSKAPSSPEL
Vi har demospel varje vecka och det är även fritt att spela våra spel som vi har plockat fram för just er skull. Ni är även välkomna att ta med er era egna spel och spela dem med våra andra besökare.

Det finns även Magic-prylar, övriga spel, dricka & snacks att köpa!

VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

*Medlem i Klubb Spektakel kan man bli för 1000 kronor för 6 månader och 1500 kronor för 12 månader på plats, alternativt att man kontaktar Lings Spektakel för mer information om detta och vad ett medlemskap innefattar...

Läs mer om Klubb Spektakel här: www.lingsspektakel.se/klubben

Mer nöjen på Leklust Västerås
Onsdag 22 November 2017
I siffror

52 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Gathering, X-Wing & Sällskapsspel, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November