• Evenemang idag
Söndag
20
Augusti 2017
Växhuset Västerås Västerås

Västerås Store Championship X-Wing

Hallå där alla glada X-Wingare! Nu är det så att då vi sådär halvspontant fick för oss att efterlysa ett Store Championship-kit, på begäran av spelarskaran här, så har vi också lite halvspontant sådär fått ett. Vad innebär nu detta? Jo, en pang bom-turnering nu till helgen redan.

Söndag den 20 augusti, 100 häftiga penningar, Växhuset, Västerås Stad, de sedvanliga och hederliga turneringsreglerna, fräsiga vinster från både Store-kitet och några kort ur både ett Q2 och ett Q3-kit, samt R2-D2 & Integrated Astromech till topp 8. Sist men inte minst en fräsig Lego-monter med Black One som tidigare glänst i butiken.

Tidsschemat för dagen:
09.30 - Registrering
09.45 - Pairings
10.00 - Match 1
11.30 - Match 2
12.45 - Lunch
13.45 - Match 3
15.15 - Match 4
16.30 - Prisutdelning & Annonsering av topp 4
17.00 - Semifinaler
18.30 - Final
20.00 - Prisutdelning topp 4 & Avslutning

Anmälan sker i chatten för Lings Spektakel, som arrangerar, och man kan anmäla sig ända fram till och med lördag klockan 12.00!

Information om betalning (Swish is king, men fakturaprogram är också våra polare), samt ställer frågor gör ni i ovan nämnda chatt.

Fridens liljor~

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

47 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växhuset Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västerås Store Championship X-Wing, Växhuset Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober