• Evenemang idag
Onsdag
16
Augusti 2017
Leklust Västerås Västerås

X-Wing Store Battle

Välkomna till den första, av många, vad vi kallar för Store Battles i samlarfigurspelet X-Wing hos Leklust Västerås.

Det kommer från och med nu att arrangeras nybörjarvänliga mini-turneringar varje udda vecka i butiken, där 8 spelare kan tävla emot varandra i både kreativa och inte alltid så sedvanliga format, vilka presenteras inför varje turnering i deras evenemang här på Facebook... Vårt mål är spännande och underhållande spel i fantastiskt sällskap hos oss där tävlandet, och vinsterna, mest är lite krydda på moset.

Denna vecka är det dock ordinär turneringsform som gäller, dvs 100 poäng och allt som sig bör i enlighet med reglerna för spelet.

Som vinster har vi mixat hälften av både ett Q2-kit och ett Q3-kit denna vecka, vilka är Fantasy Flight Games egna prissupport för turneringar i X-Wing, som innehåller lite fräsiga alternate art cards och häftiga tokens.

Tidsschemat för kvällen är följande:
18.00 - 18.30: Registrering
18.30 - 19.45: Match 1
19.45 - 20.00: Pausvila
20.00 - 21.15: match 2
21.15 - 21.30: Pausvila
21.30 - 22.45: Match 3
22.45 - 23.15: Prisutdelning och eftermys

Turneringen kostar 100 kronor och det går bra att både föranmäla sig, eller att dyka upp för de spontanare själarna, och på så vis hoppas på att plats finnes. Först till kvarn gäller. Och har ni några frågor - hör av er!

Varmt välkomna :)

I siffror

31 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. X-Wing Store Battle , Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December