• Evenemang idag
Torsdag
10
Augusti 2017
Leklust Västerås Västerås

Warhammer, Pyssel, Spel & Eskaleringsliga

Välkomna på denna veckas spel- och pysselkväll! :D

Först och främst så kickar vi igång Eskaleringsligan - Säsong 2 kvällen till ära. Under 5 veckor slår vi upp 4 stycken spelbord där deltagarna i ligan kämpar om läckra priser, vilka annonseras i kommentarerna nedan. Tidsschemat och pairings för första kvällen kommer även de i kommentarerna nedan.


Kostnad för Eskaleringsligan - Säsong 2:
300 kronor för ungdomar och medlemmar i Klubb Spektakel*
500 kronor för övriga deltagare.

Anmälan sker till Lings Spektakel här på Facebook!

Om det finns spelbord lediga någon gång under kvällen så är man mer än välkommen att spela vid dessa, helt kostnadsfritt. Och vad man nu än spelar för sorts figurspel är man välkommen att pyssla med dessa under kvällen i den fantastiska gemenskap vi har vid våra avsedda pysselbord.

På plats har ni alltid kunnig personal till hands som hjälper er med regelfrågor, pysselfrågor, och som alltid strävar efter att ni skall ha det så fint och roligt som möjligt när ni är här med oss.

Färg, penslar, tillbehör, godis & läsk finns att köpa på plats, men i övrigt så är det alldeles fritt att komma hit och ha en fantastisk afton tillsammans med likasinnade.

Varmt välkomna allesammans :)

I siffror

53 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Warhammer, Pyssel, Spel & Eskaleringsliga, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December