Söndag
5
Augusti 2018
Spring där du är. I Upplands Väsby och Västerås anordnas gemensam löpning. Västerås

Spring Med Kärlek

Den 5 augusti 2018 springer vi återigen för att hedra minnet av Ida Johansson, den springande tjej som mördades under sin löprunda den 5/8 2015.

Spring där du är, ensam eller tillsammans med andra. Vi kommer lägga in mötesplatser på olika orter så snart de är klara.

Om du kan, kom gärna till Runbyspåret i Upplands Väsby, där vi hoppas att så många som möjligt samlas. I Västerås anordnar vi gemensam löpning tillsammas med Korpen, med start vid utegymmet på Rocklunda kl. 17.00

Spring för att hedra Idas minne, spring för livet, spring för att inte behöva vara rädd. Vi bär med oss tanken på henne och hennes familj i varje steg. Bjud gärna in fler och gör detta till en minnesvärd stund.

Vi och Idas familj hoppas att #springmedkärlek leder till ett vänligare och tryggare samhälle. Tyvärr sker överfall i löparspår regelbundet. Det är något vi vill få ett slut på genom att uppmärksamma vikten av trygghet och säkra spår men också genom att fler ska våga ge sig ut i vår vackra natur.

#Springmedkärlek handlar om mer än löpning. Den handlar om att hedra Idas minne och om rätten att röra sig fritt utan att vara rädd.

Initiativet kommer från Springande tjejer. Hjälp till att sprida evenemanget på sociala media och bjud in fler.

Vi har ett Instagramkonto @springmedkärlek och ett twitterkonto @SpringMedKarlek som ni gärna får tagga. Om ni har möjlighet, ta gärna ett foto och tagga med #springmedkärlek och #springautanrädsla . Ni som vill, fäst gärna ett pappershjärta på era kläder eller måla ett hjärta på kinden.

Ni som vill samlas på olika orter: skicka ett PM till Ulrika Säfström Sunnerfelt så lägger jag in mötesplats i evenemanget.

I siffror

78 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

212 st

har besökt evenemanget på Västerås.com

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober