• Evenemang idag
Lördag
2
September 2017
Västerås stadsbibliotek Västerås

Energize Your Life

Varmt välkommen till en livsberikande föreläsning!

Janesh Vaidyas två timmar långa föreläsning hjälper dig att förstå orsakerna till dina kroppsliga och mentala problem och hur du kan lösa dem genom den indiska hälsoläran ayurveda. Föreläsningen kommer bredda din kunskap om dig själv och bland mycket annat ge dig tre nyckelredskap för att på naturlig väg hålla uppe livsenergin.


Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av Ayurveda för ditt sinne, Maten är min medicin, Yoga är min terapi, Maten från min by och I det sista regnet, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet. (Om du är nyfiken på tidigare föreläsningar med Janesh Vaidya så finns det en del klipp på youtube.)

Läs mer om Janesh Vaidya på www.janeshvaidya.com

Föreläsningen är på engelska.

Inga barn under 12 år.

Föreläsningspris per person: 295 kr. Biljetter hittar du på tickster.se eller via länken nedan under Biljetter.

Bonus! En person i varje stad vinner ett två veckors retreat på Vaidyas Ayurveda Village i Indien! För din chans att vinna, bocka i rutan på köpsidan om att Om Balans får skicka info till dig!

Hjärtligt välkommen!

Mer nöjen på Västerås stadsbibliotek
Lördag 15 September 2018
I siffror

19 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

101 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Energize Your Life , Västerås stadsbibliotek

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari