• Evenemang idag
Torsdag
27
Juli 2017
Leklust Västerås Västerås

Pyssel & Spel

Pyssel & spel i figurspelen som är Warhammer hos Leklust Västerås! Målartävling, eskaleringsliga. och möjligheten att spela, samt prova på, Warhammer 40K med hjälp av oss på plats. Fortsätt läsa för att veta mer!

Man är välkommen in till oss med sina figurer, oavsett figurspel, för att sitta ned och montera, samt måla dem på plats i fantastiskt sällskap. I mån av plats kan man även få chansen att spela vid något av våra uppställda spelbord. Allt detta helt kostnadsfritt!

Den här torsdagen avslutas även vår allra första säsong utav eskaleringsligor hos oss, där upp till 16 spelare gör upp om äran och finfina priser. Se separat evenemang för mer information om detta.

Har man frågor eller vill spela under kvällen är man välkommen att höra av sig till oss redan nu, så styr vi detta. Vi finns här för er!

Modeller, färger, penslar, dricka & snacks, med mera, finns att köpa på plats.

Välkomna allesammans!

I siffror

59 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pyssel & Spel, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December