• Evenemang idag
Onsdag
28
Juni 2017
Leklust Västerås Västerås

Magic: The Gathering

Välkomna till vår Commander-liga, Booster Draft och allmänt spelande för både nybörjare och gamla rävar nu när aktiviteterna hos Leklust Västerås drar igång igen efter semestertiderna. Läs vidare för att veta mer!

COMMANDER-LIGAN
Under 4 veckor, 5 med finalvecka, med start nu den 28 juini så spelar alla som önskar i vår Commander-liga - säsong 1, där man tävlar om äran och finfina priser, men framförallt har asroligt tillsammans!

Var vecka spelar vi 2 omgångar om 2 timmar, med start 19.00, i grupper upp till 4 spelare, där man får poäng beroende på hur man presterar mot de andra. Dessa poäng läggs sedan till ens resultat för hela ligan och avgör om man kvalificerar till finalveckan eller ej.

Och oroa er inte utifall ni skulle råka missa någon av de 4 första veckorna, ty det är ens 3 bästa resultat under dessa veckor, vilka räknar ut om man tar sig till finalveckan eller inte, där priser delas ut baserat på ens placering.

Som vinster tar vi fram ett helt "smörgåsbord" utav nördiga prylar och Magic-relaterade saker där man får välja och vraka beroende på sin placering under finalveckan.

Läs mer om EDH/Commander här:
http://magic.wizards.com/en/content/commander-format

Kostnad:
50 kronor per vecka man deltar för ungdomar och medlemmar i Klubb Spektakel*.
100 kronor per vecka man deltar för övriga deltagare.

Betalning sker på plats under de veckor man är där, så man behöver alltså inte lägga ut för den eller de veckor man kanske skulle missa.

BOOSTER DRAFT
I draften är det en så kallad Pick man tävlar om, det vill säga att man tävlar om alla de bästa korten, vilka har öppnats i draften. Ju fler spelare som deltar och ju bättre placering man tar = bättre och bättre kort!

Draften har registrering mellan 18.00-19.00 och börjar kort därefter!

Lär er mer om hur drafter går till här:
http://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/booster-draft

Booster Draften kostar:
120 kronor för ungdomar och medlemmar i Klubb Spektakel*.
150 kronor för övriga deltagare.

Det är även välkommet att spela något annat format i butiken i fantastiskt sällskap. Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet. Allt detta kostnadsfritt!

På plats finns även Magic-prylar, dricka & snacks att köpa!

VARMT VÄLKOMNA ALLESAMMANS!

*Medlem i Klubb spektakel kan man bli för 400 kronor för 6 månader och 600 kronor för 12 månader på plats, alternativt att man kontaktar Lings Spektakel för mer information...

Läs mer om Klubb Spektakel här: www.lingsspektakel.se/klubben

I siffror

120 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magic: The Gathering, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December