• Evenemang idag
Torsdag
29
Juni 2017
Leklust Västerås Västerås

Pyssel & Figurspel

Pyssel & spel i figurspelen som är Warhammer hos Leklust Västerås är nu tillbaka efter semestrarna. Målartävling, informationsmöte inför vår eskaleringsliga i Warhammer 40K och en hel del annat skoj firar vi detta med... Fortsätt läsa för att veta mer!

Man är välkommen till oss med sina figurer, oavsett figurspel, för att sitta ned och montera ,samt måla dem på plats i fantastiskt sällskap, helt kostnadsfritt.

Målartävlingen: Nu på torsdag så börjar vår målartävling som löper under 3 veckors tid, där man köper valfri låda Warhammer 40K som inträde i tävlingen någon gång under denna tid, och med denna monterar, målar upp och tar med allt innehåll till finaldagen. Väl där bedöms paketet i sin helhet utav en domarpanel och vinnaren får ett presentkort till värdet av det paket man köpt! Har ni frågor angående tävlingen - tveka inte att höra av er.

Den här torsdagen så är det även informationsträff för våra kommande eskaleringsligor, där upp till 16 spelare gör upp om äran och finfina priser, som är planerade att kicka igång den 6 juli. Se separat event, vilket dyker upp inom snar framtid, eller hör av er, alternativt kika in till mötet för att veta mer om eskaleringsligorna.

Har man frågor eller vill spela under kvällen är man välkommen att höra av sig till oss redan nu, så styr vi detta. Vi finns här för er!

Modeller, färger, penslar, dricka & snacks, med mera, finns att köpa på plats.

Välkomna allesammans!

I siffror

64 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Leklust Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pyssel & Figurspel, Leklust Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December