• Evenemang idag
Söndag
1
Oktober 2017
Domkyrkomusiken i Västerås Västerås

Konsert: Änglar & Demoner

”… en tonsättare har skrivit all musik speciellt för det här programmet. ...och han har genom musiken givit det den tanke och känsla som är så önskvärd. Kompositören är Benjamin Britten, som är känd som en av de mest briljanta unga tonsättarna.” kunde man läsa i Radio Times före den radioutsändningen i BBC radio på Den Helige Mikaels dag 29 september 1937. Verket är skrivet för solister, recitatör, kör, pukor, orgel och stråkar. Librettot hämtar sina texter både från Bibeln och en mängd poesi av historiska och samtida poeter.

MEDVERKANDE Västerås domkyrkas motettkör, Sofia Niklasson - sopran, Viktor Johansson - tenor, Malvakvartetten, Johan Hammarström - dirigent

ENTRÉ 150 kr vuxen • 130 kr upp till 25 år/senior För barn, upp till 18 år, betalas endast serviceavgift 10 kr vid förköp.

I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

88 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Domkyrkomusiken i Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konsert: Änglar & Demoner, Domkyrkomusiken i Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari