• Evenemang idag
Torsdag
10
Augusti 2017
Västerås slott Västerås

Guidad Tur: Västerås Slott

Det är inte ofta som det guidas inne på slottet numera, men nu ges chansen att gå en tur där! Som enda inbokade slottsturen i år bör du inte missa detta tillfälle!

Västerås slott har en spännande historia och är en av de äldsta byggnaderna i staden. Slottet har haft många olika utseenden och många av dem kan man se som ärr i fasaden. Olika kungligheter och regenter är knutna till slottets historia, som så väl förödande bränder och danska fogdar. Här höll Gustav Vasa arvsriksdag för att säkra tronen till sin son Erik XIV. Samma son satt i vuxen ålder sen fången här på slottet.

Pris: 100 kr/vuxen, 70 kr/barn 7-15 år). Förbokning rekommenderas för att vara säker på plats! Swisha totalsumman till 1230804971 och skriv vilken tur det gäller eller boka biljetter via visitvasteras.se eller besök Västerås Tourist Center! Samling utanför slottet 17.55.

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

146 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås slott). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Guidad Tur: Västerås Slott, Västerås slott

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December