• Evenemang idag
Torsdag
29
Juni 2017
KRLSG2 Västerås

Västerås Pride: Tina Wilhelmsson

Kom och mingla med Västerås Pride!
Offentligt FB-event för evenemanget: http://bit.ly/2qMI5Tz


Torsdag den 29:e juni kl.18:00-20:00, är det mingel på KRLSG2 för alla som är intresserade; utställare, volontärer och besökare.

Alla är välkomna, det är öppet för alla och är alkoholfritt. Ta gärna med familj och vänner.

Minglet öppnar kl. 18:00, där Västerås Prides arrangörer Anna Ehlin & Jens Gothilander kommer att hålla ett invigningstal. Sedan kommer visartisten Tina Wilhelmsson att uppträda.

Därefter är det öppet mingel, så passa på att knyta nya kontakter och ställ frågor till arrangörerna och utställare.

Det bjuds på alkoholfri välkomstdrink och snacks.

Det kommer finnas möjlighet att köpa en limited edition tygkasse med Västerås Prides jubileumslogga (endast betalning via swish).
Det kommer också att finnas en selfievägg, samt en vikvägg för den som vill dela med sig av sina idéer till Västerås Pride eller bara allmänt vill sprida ett peppigt budskap kopplat till Västerås Pride.

Välkomna!
---
Tina Wilhelmsson använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid. Tina är en uppskattad och flitigt anlitad artist och gör flera hundra spelningar per år i offentliga sammanhang.

Tina är visartist och har bland annat spelat på Radioscenen hos Sveriges Radio och på Mosebacke, Norrbottensteatern, Göteborgs konserthus och på många vis- och pridefestivaler runt om i landet.

Läs mer på www.tinawilhelmsson.se

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

105 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KRLSG2). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Västerås Pride: Tina Wilhelmsson, KRLSG2

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December