Söndag
12
November 2017
Ansgarskyrkan Västerås

Sånger För Livet med Shirley Clamp och storkör

Den 12 november sjunger Shirley Clamp och över 200 körsångare för att föräldralösa och utsatta barn ska få en värdig framtid. Läkarmissionens årligen återkommande kör- och konsertsatsning Sånger För Livet går av stapeln för nittonde året i rad, och kommer nu till Ansgarskyrkan i Västerås.
Den stora kören under ledning av dirigent Mats Backlund, bjuder på favoriter som You raise me up, Oh happy day och Änglaljus. Shirley Clamp framför både sina egna uppskattade sånger, och överraskar med välkända melodier tillsammans med den stora kören.
– Musik är mitt liv, och att med det jag gör få vara med och förändra världen är fantastiskt! I januari 2016 fick jag resa med Läkarmissionen till Sydafrika. Jag trodde inte jag skulle klara av att se misären, men det hela blev så hoppfullt när jag såg hur arbetet förändrar barnens liv, säger Shirley Clamp.
Varmt välkommen till en konsert som förenar nytta med nöje, till en musikupplevelse fylld av hopp, värme och glädje!
Tider
Insläppstid: kl. 16.30
Spellängd: 1 timme 30 minuter

Biljetter & tider

Söndag 12 November 2017 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

85 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ansgarskyrkan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sånger För Livet med Shirley Clamp och storkör, Ansgarskyrkan

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September