• Evenemang idag
Måndag
11
September 2017
Elite Stadshotellet Västerås Västerås

Sanna Ehdin Live Västerås

På sannalive.se kan du läsa mer om Dr. Sanna Ehdin och boka biljetter till Sanna Ehdin Live 2017 som kommer att gå av stapeln i september, där vi besöker åtta fantastiska städer runtom Sverige för att inspirera och ge konkreta verktyg hur du lever friskare och mår bättre.

Förra årets turné var en succé med över 3000 besökare i hela Sverige. Stort tack till alla som kom och bidrog till en fantastisk hälso upplevelse. I år fortsätter vi att rikta oss till dig som är intresserad av att veta mer om hälsa, leva ett friskt liv och som vill hålla dig uppdaterad med den senaste forskningen.

Dr. Sanna Ehdin är dagligen aktiv och når via sin blogg och sociala medier 100.000-tals personer varje vecka. Hon får mängder av frågor via mail och sociala kanaler vilket inspirerade henne att tillsammans med sitt team skapa ett unikt hälsoforum iform av en inspirerande och underhållande kväll där du lär dig det senaste inom hälsa. Välkommen till Sanna Live 2017.

Mer nöjen på Elite Stadshotellet Västerås
Tisdag 20 Februari 2018
I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

141 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Elite Stadshotellet Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sanna Ehdin Live Västerås, Elite Stadshotellet Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November