• Evenemang idag
Lördag
3
Juni 2017
Hökåsen Ip Västerås

Romfa Fun Run

Romfa Fun Run är en ny och rolig tillställning för hela familjen! Under Romfa Fun Run väljer man själv om man vill delta i en enstaka aktivitet eller om man vill utmana sig själv och delta i samtliga. Följande aktiviteter kommer att vara valbara under Romfa Fun Run:

•Löpning/jogga/gå 1,5km
•Löpning/jogga/gå 3km
• 5-kamp

•Aktiviteterna passar alla oavsett ålder och förutsättningar. Så ta med dig vänner och familj och förgyll dagen tillsammans med oss!

Pris: 30kr/person (betalning sker på plats antingen kontant eller genom Swish).

Anmälan: ATTENDA på detta evenemang. Är ni fler i familjen så skriv detta i kommentarsfältet. Anmälan är inte bindande, utan det är endast för att vi ska veta på ett ungefär hur många deltagare vi kommer bli. OSA senast 12/5.

Under dagen kommer kaffe, läsk, fika och korv finnas till försäljning vid kiosken. Alla deltagare kommer få en nummerlapp på plats efter betalning. Nummerlappen kommer behövas då fina priser kommer lottas ut under dagen. Vi ses!

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

72 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hökåsen Ip). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Romfa Fun Run, Hökåsen Ip

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December