• Evenemang idag
Onsdag
8
November 2017
Västmanlands Teater Västerås

Soppteater: Skyll Inte På Oss, Vi Kom Nyss

En show av och ”med” de legendariska amerikanska satirikerna Kurt Vonnegut och Tom Lehrer, gestaltade av Danny Eriksson och Mats Karlsson. Vonneguts bittert roliga humanistiska tal möter Lehrers svart humoristiska sånger.

Man måste, i dessa absurda valtider, där dumheten och den nationalistiska inbilskheten firar nya triumfer varje dag, och fyller våra tidningar med idioti, påminna sig om att det finns ett annat Amerika också: ett USA som är både coolt och klokt och bittert och roligt! Ett yttrandefrihetens förlovade land!

Kurt Vonnegut och Tom Lehrer representerar allt detta. Som barn av andra världskriget och Vietnamkriget talar dom till oss om drömmar och besvikelser och om dom svåra prövningar som vi alla nu står inför.

Med den lättaste humor och det djupaste allvar. Någon har sagt om Kurts texter att dom är som beska karameller med ett sött innehåll. Innanför all cynism och pessimism gömmer sig en stor kärlek och tilltro till människorna.

Plats Teatercaféet
Längd Ca 50 minuter
Pris 160 kr inkl förtäring*
*Max 4 biljetter per person och föreställning.

På scen Danny Eriksson & Mats Karlsson
Regi, dramaturgi Henrik Gustafsson

Soppteater
8/11 Rostad majssoppa med sting
Soppan serveras från kl 11.30.

För ev allergier eller specialkost, mejla till teatercafeet@vastmanlandsteater.se senast en vecka innan föreställning.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Soppteater: Skyll Inte På Oss, Vi Kom Nyss, Västmanlands Teater

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari